Učenje angleščine za otroke je lahko zelo zabavno

Pravijo, da več jezikov znaš, več veljaš. In res je tako. Prav zato je pametno, da se že v otroštvu začnemo učiti vsaj enega tujega jezika. Med najbolj popularnimi jeziki je vsekakor angleščina, ki je na urniku že v osnovni šoli, in sicer že v nižjih razredih. Poleg šolske angleščine, pa se je pametno vpisati tudi na kakšen tečaj oziroma učenje tega jezika izven šolskih klopi, saj bo otrok lahko še bolj napredoval v znanju angleškega jezika.

Na trgu je veliko podjetij, ki ponujajo učenje tujih jezikov. Podjetje Jezikač je pravzaprav šola tujih jezikov. Ponujajo namreč učenje tujih jezikov za podjetja, za odrasle ter tudi za otroke in mladino.

Če se boste odločili, da svojega otroka vpišete v Jezikača, potem bo vaš otrok za svoj vloženi denar in čas dobili največ. Pouk učenja angleškega jezika bo namreč potekal v malih skupinah, kjer je maksimalno število otrok 8, lahko pa učenje poteka tudi v paru ali v troje.

Vašega otroka bodo pri učenju angleškega jezika vodile visoko motivirane predavateljice, ki imajo dolgoletne izkušnje.

Za poučevanje angleškega jezika otrok je določenih več sklopov, in sicer poučevanje otrok od 4. do 6. leta starosti ter poučevanje otrok od prvega razreda dalje.

Pri poučevanju otrok od 4. do 6. razreda je v skupini 5 do osem otrok. Tečaji trajajo 1 šolsko leto, in sicer od septembra do junija, enkrat na teden, to je skupaj 35 ur. Učenje te skupine vsebuje didaktično zasnovane igre, učenje pesmi, petje ter risanje. Ves čas je prisotno sodelovanje s starši.

Tudi poučevanje otrok od 1. razreda osnovne šole dalje poteka v skupinah od 5 do 8 učencev. Prav tako tečaji potekajo 1 šolsko leto, od septembra do junija, enkrat tedensko po 2 šolski uri, to je na leto 70 pedagoških ur.
Učenje angleščine za otroke je torej lahko zelo koristno in hkrati še zabavno, predvsem v šoli jezikov z imenom Jezikač.