Sprej proti klopom za otroke in repelent proti komarjem za učinkovito zaščito

Repelent proti klopom za otroke je učinkovit zaščitni ukrep, da malčke lahko obvarujemo pred klopi, ki so še posebej dejavni v spomladanskih, poletnih in jesenskih mesecih, ko so otroci zunaj in izvajajo različne aktivnosti na prostem. Ker sprej proti klopom za otroke odganja te živalce stran, predstavlja učinkovito sredstvo, ki varuje pred klopnimi boleznimi, kot sta klopni meningoencefalitis in borelioza. V spletni trgovini Tosama so na voljo različna zaščitna pršila proti klopom za otroke, ki so primerna tudi za občutljivo otroško kožo. Takšen je tudi zeliščni sprej proti klopom za otroke in odrasle blagovne znamke Cvetko. Izdelek je narejen iz naravnih izvlečkov in eteričnih olj zelišč.

Ultrazvočni repelent proti klopom za otroke

Varen ultrazvočni odganjalec klopov blagovne znamke Tickless Baby&Kid je posebej zasnovan za dojenčke in malčke. To ni običajen sprej proti klopom za otroke, saj tehnologija naprave temelji na ultrazvočnem valovanju, ki odganja klope v premeru od enega metra in pol stran od telesa. Naprava zagotavlja 94 odstotno učinkovitost in preventivno rešitev brez uporabe škodljivih kemikalij. Ultrazvok, ki oddaja frekvenco 40 KHz ni škodljiv za telo in ne oddaja zvoka. Preden se z malčkom odpravite ven, lahko ultrazvočni repelent proti klopom za otroke enostavno pritrdite na malčkove vezalke, pas ali pa na voziček.

Repelent proti klopom

Sprej proti klopom za otroke blagovne znamke Helpic

Naravni sprej proti klopom za otroke, ki ga izdeluje blagovna znamka Helpic, je v 100 ml embalaži na voljo v spletni trgovini Tosama in v Tosaminih belih štacuncah po Sloveniji. Izvlečki naravnih sestavin, kot je citriodiol, agrumi, aloje vera in kokosovo olje, preprečujejo klopom, da bi zaznali vonj otroške kože, ki zanje predstavlja vir hrane, zato se niti ne prisesajo na telo. Ker je pršilo proti klopom za otroke izdelano iz naravnih aktivnih sestavin, je primerno tudi za bolj občutljivo otroško kožo. Helpic sprej proti klopom za otroke je obstojen v vodi, dermatološko preizkušen in nudi do šest ur učinkovite zaščite.

Kaj proti komarjem za otroke?

Če niste povsem prepričani, kaj kupiti proti komarjem za otroke, si lahko ogledate izdelke iz redne ponudbe spletne trgovine Tosama. V redni ponudbi je na voljo Protego razpršilo proti komarjem za otroke, ki ga izdeluje blagovna znamka Solime. Ekološko sredstvo ne vsebuje sintetičnih snovi, saj je izdelano iz eteričnih olj in kot tako primerno tudi za občutljivo otroško kožo. V mesecu juniju pa so na voljo popusti na izdelke proti komarjem za otroke in odrasle blagovne znamke Jungle. Jungle Formula Kids je nemasten losjon brez alkohola, ki je razvit posebej za zaščito otrok od enega leta starosti naprej in nudi do šest ur učinkovite zaščite.