Prevajanje in tolmačenje prevajalske agencije Alkemist

Alkemist je prevajalska agencija, ki združuje jezikoslovce in jezikovne navdušence. Podjetje je sinonim za prevajalsko odličnost in vrhunsko tolmačenje, poleg tega pa ekipa zares rada sprejme prav vsak prevajalski izziv. Prevajalci in tolmači Alkemista se trudijo, da so prevodi kakovostni in slovnično natančni, pomembna pa je seveda tudi odzivnost, zato se ekipa trudi, da vam prevod odda v kar najkrajšem možnem času. Prevajalska agencija Alkemist vam sicer nudi vse prevajalske storitve na enem mestu, torej prevajanje, tolmačenje in lektoriranje. Izkušena ekipa bo vsako besedilo prilagodila kulturnim in poslovnim značilnostim okolja, v katerem boste svoj prevod uporabljali.

Alkemist vam nudi strokovno prevajanje v kar 110 jezikov in tolmačenje, ki zajema simultano tolmačenje, konsekutivno in znakovno tolmačenje, poleg tega pa vam nudi tudi izposojo opreme za tolmačenje. Poleg tega vam omenjena agencija nudi tudi strokovno lektoriranje besedil s strani naravnih govorcev, oblikovanje besedil in pripravo za tisk ter seveda tudi sodno prevajanje vseh vrst uradnih dokumentov. In zakaj bi za prevajanje ali tolmačenje izbrali ravno prevajalsko agencijo Alkemist?

Alkemist je najboljša izbira za prevajanje in tolmačenje zato, ker njegovi prevajalci na leto prevedejo več kot 12.500.000 besed, ker prevajanje besedil že vključuje brezplačno lektoriranje in ker podjetje poseduje lastno opremo za simultano tolmačenje ter dnevno v povprečju opravi kar šest ur konferenčnega tolmačenja. Če tudi vi potrebujete prevajanje ali pa tolmačenje, se torej obrnite na omenjeno prevajalsko agencijo. Najdete jo lahko tudi na spletu in sicer s klikom na www.alkemist.si. Zagotovite si kvaliteten prevod tudi vi!