Nepozabna zračna doza adrenalina

Si lahko sploh predstavljate, da bi skočili z višine 4000 ali pa celo 6000 metrov. Vsi tisti, ki redno skačejo s padalom, jim takšna višina ne dela nobenih preglavic in vse skupaj se jim ne zdi nič previsoko. A za vas je morda v tem hipu skok s padalom z vrtoglave višine 6000 metrov nekaj povsem nepredstavljivega.

In če mislite, da je skok s padalom z višine 6000 metrov možen samo v filmih, se motite. Pri nas se na takšen skok lahko naročite na kar nekaj mestih. Na voljo so vam skoki s padalom iz različnih višin iz znanih letališč pri nas.

Skok s padalom z lepo panoramo

Skok s padalom z višine 6000 metrov vam v prvi vrsti ponuja nepozaben prosti pad, ki ga boste seveda doživeli pod varnim okriljem priznanega inštruktorja za proste pade. Po drugi strani pa se boste med padom lahko naužili tudi lepih pogledov, ki vam jih bo ponujala panorama.

Ne glede na to, iz katerega letališča pri nas boste leteli na skok s padalom, prav povsod boste doživeli tudi nepozabno panoramo. Letališče Lesce vam na primer ponuja prelepe razglede na Blejsko jezero in na njegovo okolico.

Zračna doza adrenalina

Najvišja mera varnosti med skokom

Če menite, da je skok s padalom z višine 6000 metrov prenevaren, vam bodo strokovnjaki za skoke razložili, kaj vse je vključeno v skok, da je poskrbljeno za najvišjo mero varnosti med tovrstnim adrenalinskim podvigom.

Četudi inštruktor zaradi določenih razmer ne bo uspel pravočasno odpreti padala na točno določeni višini, se bo to sprožilo avtomatsko, saj pri tej vrsti dejavnosti uporabljajo vrhunsko opremo, ki se samodejno regulira, kadar pride do kakršnih koli možnih zapletov.

Skok v tandemu vas bo zasvojil

Ko boste prvič poskusili skok s padalom z višine 6000 metrov ali katere koli druge višine, boste to zagotovo želeli še večkrat ponoviti. Številne osebe, ki se vsaj nekajkrat na leto podajo na takšne podvige, pogosto povedo, da so s skoki v tandemu postali prav odvisni. S tem zagotovo ni nič narobe. Veliko ljudi se namreč na ta način sprošča in odklopi od vsakodnevnih skrbi. Mogoče je čas, da se vsaj enkrat na ta način odklopite tudi vi.

Na spletu si lahko najdete dobrega ponudnika za skok s padalom z višine 6000 metrov, se z njim povežete, naredite rezervacijo in se pripeljete na enega od naših letališč, kjer se izvajajo tandemski skoki s padalom. Na voljo vam je na primer letališče v Lescah, v Portorožu, v Šentvidu pri Stični, v Bovcu, v Slovenj Gradcu.