Najboljše aplikacije za izdelavo čestitk

Živimo v obdobju, ko naši pametni telefonu prehitevajo časovno glede brskanja po internetu naše prenosnike in računalnike. Zato je pomembno, da ostajamo v koraku z zadnjimi aplikacijami, ki nam olajšajo vsakodnevno življenje in nam pomagajo stati v stiku z novostmi. Področje čestitk ni nobena izjema, saj čestitke predstavljajo veliko priložnost glede na to, da Facebook čestitanje že nekaj časa ni več v centru pozornosti.

Aplikacija na pomaga pri tem, če želimo poslati čestitko ali kateri koli drugo obliko kartice s hitro pošto našim sorodnikom, prijateljem ali službi. Lahko pošljemo lepo kartico ali sporočilo s sliko, katero popolnoma prilagodimo našim željam ter potrebam. Poglejmo nekaj najbolj priljubljenih programov.

Aplikacija Felt

Aplikacija Felt, ki je trenutno na voljo samo za Applove naprave cilja na rokopise in kartice katere lahko prilagodimo našim željam. Uporabniki lahko izbirajo izmed mnogo dizajni ali pa dodajo svoje fotografije v enega izmed okvirjev. Klasični okvir je 4×4.5 cm. Pišemo lahko kar s prsti ali drugim pripomočkom. Aplikacija ponuja tudi zakasnjeno dostavo, da nam ni potrebno skrbeti za čas. Lahko si shranimo tudi osnutke in naslove na katere pošiljamo kartice. Cene se pričnejo s tremi evri.

Handywrytten aplikacija

Ta aplikacija za androide in iOSe sisteme, nam pisanje z našimi prsti po zaslonu olajša z vnosom teksta, ki mu spremeni pisavo, ki izgleda precej pristno in rokopisno. Uporabnik si poleg teksta izbere še dizajn. Uporabniki lahko izbirajo med različnimi stili pisanja, kartice pa se pričnejo pri 3,5 evrih z vključeno poštnino.

Red stamp cards aplikacija

Red stamp cards aplikacija za čestitke je prav tako prisotna na androidih in prav tako na applovih napravah. Ponuja nam veliko različnih v naprej pripravljenih dizajnov, visoko stopnjo  barvne prilagoditve, možnostjo dodajanje slik in teksta. Izbiramo lahko tudi med različnimi tekstovnimi oglasi. Aplikacija omogoča tudi pošiljanje kartice preko e-pošte, lahko pa jo tudi prenesemo na našo napravo, iz katere jo lahko naprej razdelimo preko različnih kanalov.