Nadgradite svojo spletno trgovino z Magento moduli

Imate svojo spletno trgovino in bi jo radi nadgradili? Si želite dodati kakšno specifičen dodatek, kot je recimo hitra košarica, ki omogoča hitrejše zaključevanje nakupa? Ali pa bi radi svojim kupcem omogočili nakup s točno določeno bančno kartico, s katero do sedaj pri vas niso mogli kupovati? V ta namen so koristni Magento moduli oziroma razširitve za spletne trgovine, ki omogočajo njeno hitro nadgradnjo. Gre za že predpripravljene module, ki imajo različne funkcionalnosti oziroma izboljšajo funkcionalnost same spletne trgovine. Z njihovo pomočjo lahko vašo spletno trgovino nadgradite ter na zelo enostaven in hiter način poskrbite za to, da bo ostala v toku s trendi in časom.

Plačljivi in brezplačni Magento moduli

Magento moduli so lahko brezplačno dosegljivi na spletu ali pa so plačljivi, odvisno od njihove vrste in od tega, kakšen modul izberete. Seveda pa velja, da četudi so brezplačni, to še ne pomeni, da boste lahko do razširitve spletne trgovine prišli popolnoma brez stroškov. Potrebovali boste namreč nekoga, ki vam bo brezplačen modul vgradil oziroma implementiral v obstoječo spletno trgovino. Za to lahko poskrbi podjetje ms3.si, ki se ne ukvarja le z Magento moduli in njihovo implementacijo, temveč tudi integracijo Magenta z različnimi drugimi eksternimi sistemi. Med njimi so na primer računovodski programi za izdajanje in vodenje računov, ki zelo olajšajo poslovanje. Še bolj pa poslovanje spletni trgovini olajša njihova integracija z Magentom kot tudi različni specifični Magento moduli.

magento

Nadgradnja za pospeševanje prodaje

Marsikateri Magento moduli imajo v osnovi namen tehničnega izboljšanja spletne trgovine, a nekateri med njimi imajo tudi druge funkcije. Še posebej so zanimivi tisti, s katerimi lahko izboljšamo prodajo. Pravzaprav za to do neke mere skrbijo prav vse razširitve, saj izboljšujejo delovanje spletne trgovine in izboljšajo uporabniško izkušnjo. Če kupcem namreč omogočite večjo vidnost izdelkov ter hitrejšo in manj zapleteno pot do zaključka plačila, boste zagotovo beležili več opravljenih nakupov. Specifični Magento moduli za pospeševanje prodaje pa so na primer:

  • prijava na e-novice
  • hitri nakup oziroma hitra košarica
  • popup košarica
  • popup okno za upsell
  • promo popup
  • prikaz referenc

Magento moduli so na voljo v številnih različicah, zato se skoraj za vsak namen najde ustreznega. Lahko jih skušate najti sami ali pa to delo zaupate podjetju, ki vam bo nato izbrani modul tudi vgradilo in tako poskrbelo za razširitev vaše spletne trgovine. S pravilno izbiro modulov lahko dosežete tako lažje upravljanje z njo in boljšo uporabniško izkušnjo za kupce kot tudi povečanje prodaje!