Inštrukcije angleščine in nemščine na spletu

Imate težave z angleškim jezikom, vam ne gre nemščina ali pa bi radi le nadgradili znanje? Učenje jezikov je za nekatere lahko zelo težko, predvsem pa je pomembno, da smo med predavanjem zbrani in poslušašamo pametne nasvete.

Tako pri nemščini kot tudi pri angleščini se je najprej treba naučiti osnove slovnic. Potem obravnavamo vse čase, glagole, odvisnike, trpnike, vprašalne povedi, odvisni govor, besedotvorje, samostalnike, pridevnike, zaimke, prislove, predloge in stalne besedne zveze.

Inštrukcije nemščine si lahko poiščemo kar na spletu, kjer je veliko spletnih strani, ki nudijo pomoč pri učenju jezikov. Če še nimate podlage od prej, pa je najpametneje obiskati kakšen tečaj. Lahko obiščete inštrukcije Horizont, kjer poleg inštrukcij nudijo še priprave na maturo, popravne izpite ter tečaje jezikov. Inštruirajo tudi med počitnicami in vikendi. Imajo dolgoletne izkušnje in večina je zelo zadovoljna z naučenim znanjem, lažje dojema snov vnaprej in dosega višje rezultate.

Pri inštrukcijah je zelo pomembno, da se inštruktor prilagodi učencu glede na to ali je ta avdio, vizualni ali tekstualni tip ter upošteva njegovo zmogljivost. Veliko je tudi odvisno od učenca samega, koliko je motiviran in koliko časa vloži v učenje poleg inštrukcij, ne smemo pa ga prisiliti k delu.

Dandanes je možno učenje tudi preko skype-a in e-maila, ampak za učenje angleščine in nemščine je priporočljivejši obisk na domu zaradi izgovarjanja besed.

Cene inštrukcij so zmerne, razlikujejo pa se po osnovnih, srednjih in visokošolskih šolah ter fakultetah. Za odrasle ponujajo različne tečaje, ki pa so precej dražji, zato so inštrukcije ugodnejša izbira.