Dvokrilna vhodna vrata iz aluminija kot popolna izbira za vaš dom

Vhodna vrata iz aluminija postajajo vedno bolj priljubljena izbira za moderne stavbe, tako iz stanovanjskega kot iz komercialnega vidika. Alu vhodna vrata so priljubljena zato, ker nadgrajujejo raven varnosti, toplotne izolacije in estetike. Današnja aluminijasta vhodna vrata so tehnološko in estetsko precej napredovala od stilov, ki so bili na tržišču v 70-ih in 80-ih letih 20. stoletja. Nova tehnologija jim namreč omogoča, da so lahka, a hkrati močna, trajna, enostavna za vzdrževanje ter pri tem ponujajo dizajn mehkih linij, ki odlično sovpada z moderno zasnovo stavb. Aluminijasta dvokrilna vhodna vrata pa so se začela pospešeno razvijati istočasno z razvojem moderne arhitekture stavb, zato se sodobnim stavbam prilagajajo v velikosti, slogu, barvah in zaključnih elementih. Najbolj tehnološko napredna moderna dvokrilna vhodna vrata vključujejo samodejno prilagojeno osvetlitev, ki prepozna lastnika stavbe preko čitalnika prstnih odtisov.

 

Dvokrilna vhodna vrata so robustna, vzdržljiva in enostavna za vzdrževanje

Aluminij je znan po svojih robustnih in trpežnih lastnostih, še posebej pri izpostavljenosti določenim vplivom, kot so močni UV žarki, plesen in rja. Dvokrilna vhodna vrata iz aluminija so zato primerna tudi za lastnike domov, ki bivajo na območjih, kjer je podnebje vlažno, z veliko dežja in ostro sončno svetlobo. Pri tem ni nevarnosti, da bi se kakovostna dvokrilna vhodna vrata iz aluminija deformirala, poškodovala, razpokala, razbarvala ali da bi na njih začela nastajati plesen in rja. Aluminij je prav tako ognjevarna kovina, zato nudi dodatno varnost. Poleg tega, pa dvokrilna vhodna vrata iz aluminija ne zahtevajo veliko vzdrževanja, le redno čiščenje, ki zagotavlja, da bodo še najprej videti kot nova.

 

Alu dvokrilna vhodna vrata nudijo učinkovito toplotno izolacijo

Ker je aluminij lahek, prilagodljiv in enostaven za uporabo, lahko njegova dvokrilna vhodna vrata nudijo visoko stopnjo zaustavljanja vetra, vode in mrzlega zraka, kar zagotavlja optimalno energetsko učinkovitost v stavbi. Posledica tega je, da so domovi toplejši, a hkrati ustvarijo manjšo porabo energije, kar prinaša tudi nižje račune za energijo. Aluminij se lahko tudi uspešno reciklira, kar bistveno zmanjša skupni ogljični odtis pri proizvodnji in uporabi vhodnih vrat po naročilu. Dejansko je za recikliranje aluminija potrebnih le pet odstotkov prvotno porabljene energije, ki je bila potrebna pri izdelavi vhodnih vrat iz aluminija.

 

Alu vhodna vrata po naročilu nudijo dolgotrajnost barvnih premazov

Alu dvokrilna vhodna vrata po naročilu imajo na svoji površini eleganten barvni premaz, ki zagotavlja, da jih nikoli ne bo potrebno še enkrat pobarvati, saj imajo ti barvni premazi dolgo življenjsko dobo. Pri tem pa imajo nekatera vhodna vrata tudi anodiziran premaz, ki je sicer precej škodljiv za okolje, še posebej pri postopkih lakiranja. Zato je bolje, da izberemo takšna vhodna vrata po naročilu, ki so praškasto lakirana in zato tudi bolj ekološka. Če potrebujete pomoč pri izbiri barvnih premazov na vaših novih dvokrilnih vhodnih vratih, vas vabimo, da pregledate naš katalog ali pa nas obiščete v prodajnem salonu, kjer si boste široko paleto barv lahko ogledali tudi v živo.