Angleščina in inštrukcije angleščine

Če menite, da angleščina ni jezik za vas in se ga nemorete naučiti pod nobenim pogojem se zagotovo motite. Z posebnimi pristopi in veliko vaje bo vaše učenje zagotovo uspešno. V primeru, da si v šoli želite izboljšati vašo oceno pri znanju tujega jezika angleščine je center horizont pravi naslov. S pomočjo odličnega kadra inštruktorjev vam bomo pomagali pri inštrukcijah angleškega jezika in vam omogočili priprave za maturo ali pozitivnem opravljanju popravnih izpitov. Inštrukcije so namenjene vsem, ki si želijo povečati svoje znanje tujega jezika, tako mladim kot tudi malo starejšim. Inštrukcije in priprave potekajo pod strokovnim vodstvom izkušenih profesorjev, ki imajo najmanj visokošolsko izobrazbo iz angleškega jezika. Dolgoletne izkušnje in poznavanje posebnosti šolskega sistema nam omogočajo hiter in učinkovit rezultat. Cene inštrukcij se gibljejo od 8 pa do 15 evrov na uro, ob plačilu 12-ih ur pa je naslednja ura zastonj.

Angleščina je najpogosteje uporabljani jezik v Evropski Uniji. Čeprav so načeloma vsi uradni jeziki EU enakopravni, so številni delovni dokumenti dostopni le v enem jeziku, in ta jezik je najpogosteje angleščina.

Angleščina je najbolj razširjen »drugi« in »učeni« jezik na svetu, in kot tak, po mnenju mnogih jezikoslovcev, ne predstavlja več izključno kulture »domorodnih govorcev angleščine«, pač pa je jezik, ki vsrkava poglede vseh svetovnih kultur, ko njegova raba raste.

Angleščina je glavni jezik v smislu povezovanja držav in širjenje trga, saj ga govori že zelo visok procent ljudi. Angleščina je namreč jezik, ki ga razume in govori čez miljardo ljudi. S pomočjo angleškega jezika boste lažje potovali, poslovali in iskali nova poznansva po svetu.